Thursday, 2 March 2017

Produk Mary Kay untuk Lelaki Teragung😁😁

Orang lelaki pun kene jaga muke ape?Sape kate xperlu?

Semua org pun perlu menjaga kesihatan kulit.Termasukla org lelaki..Sama juga kite menjaga kesihatan tubuh badan kita yg lain...
Apa produkMary Kay  yg sesuai utk org lelaki diluar sana?

😎1.Cleanser MK men- pencuci muka yg digunakan untik.memcuci kotoran pd wajah hingga ke dalam pori, mencuci lebihan minyak pd wajahdan persediaan utk bercukur.

😘2.MK Men Facial Toner-membantu melembutkan wajah,hydrate dan menyegarkan wajah

😊3.Advanced facial hydrator sunscreen spf35-pelembap beserta perlindungan cahaya matahari sehingga 10 jam.Membantu mengurangkan garisan dan kedutan pd wajah

😍4.Advance MK men Eye cream-krim mata yg membantu mengurangkan lingkaran hitam sekeliling mata dan garisan halus

🤗5.Body spray- haruman lembut dan menyegarkan


Hubungi saya untuk maklumat lanjut
Faulina
Beauty consultant Mary Kay
012-7593480

Monday, 23 November 2015

True Dimension Lipstick Mary Kay

Anak rosakkan lipstick anda?
Anak conteng dinding menggunakan lipstick anda?OMG!!!
Ooo..jangan risau!!! dengan inovasi Lipstick True Dimension Mary Kay..InsyAllah Anak anda tidak dpt membuka lipstick anda dgn mudah

Bagaimanakah caranya ?Dengan menekan bahagian atas lipstick ke dalam..Lipstick anda sudah tentunya selamat😍yeay...Tru



True Dimension Lipstick melembapkan bibir, xmemudahkan bibir kering,warna yg cantik,mengandungi vitamin E utk anti radikal bebas for anti aging..
Pm bagi yg berminat..Jom pilih kale😍😍

Tuesday, 3 November 2015

Whitening solutions melaCEP System from Mary Kay

Kepada rakan2 yg saya sayangi..Lately byk produk2 pemutih yg menjanji kan pencerahan seawal 7hari.  Wow..hebat sungguh produk tersebut?Tapi tahukah apakah ingredient utama yg terkandung utk membantu pencerahan kulit?jeng..jeng..jeng..😱😱

Anda perlu berhati-hati ketika membuat pilihan produk .. Apakah kandungan yang membantu kulit anda menjadi lebih cerah?? Bahan kimia seprti merkuri dan hidroqunion adalah sangat berbahaya.. Sekiranya masuk didalam kulit anda, untuk jangka masa yang panjang boleh menyebabkan kanser kulit!!!
omg omg...takutnye...
He
Mari saya perkenalkan anda produk from Mary Kay melaCEP yg sudah tentunya mempunyai clinical tested dapat membantu kulit lebih licin, sihat & JERNIH..dna tentunya SELAMAT dari kandungan bahan kimia..

Apabila umur semakin meningkat, penghasilan glutation di dalam badan semakin berkurang.  Manakala pencemaran alam sekitar akan mengurangkan penghasilan glutation..  Tambahan lagi, pengurangan glutation akan mempengaruhi melanosit yang bertanggungjawab terhadap melanin yang akan hadir di dalam kulit.  Sekiranya masalah ini berterusan apa yang akan berlaku adalah pigmentasi atau kehadiran jeragat..

Oleh itu, melaCEP set ini diuji dan Kajian esentif selama 7 tahun untuk membantu meningkatkan tahap pencerahan kulit.



Campuran ekstrak bunga edelweiss+ Ekstrak Algae + asid amino sayuran membantu untuk mencerahkan kulit.
Heksilresorsinol membantu menyasarkan glutation dan pigmentasi pada permukaan kulit.
Glutation adalah penting dalam proses kejernihan kulit.

Ekstrak Maritime pirie dan white birch- membantu menyingkirkan melanin

Manfaat yang akan anda perolehi?
💄Ekstrak Bunga Eldelweiss dr pergunangan Alps membntu menyerlahkan kecantikan kulit,
💄Menambah tampilan kulit lebih cerah & tona yg lebih sekata..
💄Membantu menghilangkan bendasing yg merosakkan kulit & mybbkn kulit nmpk kusam..

KAJIAN yang telah dijalan kan didapati:

  • 93% menyatakan dapat memulihkan kejernihan kulit
  • 86% menyekatakan tona kulit
  • mengurangkan tampilan ketidaksekataan kulit

Oleh itu, pm untuk mengetahui produk ini lebih lanjut
Hubungi saya Faulina, Mary Kay Independent Beauty Consultant 0127593480
💼😍👍

Foundation Mary Kay

Meh nak share Foundation Mary Kay yg Sgt best ni..
Dah dekat 9bln pakai..still ada lagi..Pakai hari2 tu..tahan lame..
Agak dulu pakai bedak compact 3bln da abis..bedak compact harga rm20-30..kalau 9bln da rm90...


Wei berbaloi betul la foundation.. Org yg xsuke pakai pun jadi suke..xpayah nak pakai compact powder dah.

Xbercapuk...mix dengan kulit..
Sesuai untuk kulit berminyak..bile duk kt panas tu nampak glowing Jer..
Falling in love betul dengan Foundation Mary Kay..

Ini adalah testimoni dari customer saya yang sangat gojes..

Siap belanja pic selpi satu...hehehe



Jom sape nak try Dan mencubanya sendiri..Sila hubungi saya, Faulina Mary Kay Independent Beauty Consultant..


Thursday, 15 October 2015

CC Cream Mary Kay

Salam semua,
Hari ini saya akan berkongsi produk Mary Kay iaitu CC Cream. ..Memang yang terbaik!!!..Saya sendiri amat menyukainya..memang tak pernah miss pakai..Terutama bila nak keluar berjalan atau bekerja...

Ramai yang sangat menyukai CC Cream ini kerana tekstur krim yang tidak melekit,
Teksturnya yg lembut, bila pakai pun tidak bercapuk dan tidak berminyak.



Sangat sesuai untuk semua Jenis Kulit,..Kulit berminyak, kulit sensitif kulit kering atau berjerawat...CC cream ini jua mempunyai beberapa warna mengikut tona kulit...

Apakah perbezaan CC Cream Dan BB Cream?

BB Cream atau lebih dikenali Blemish Balm adalah
1) Krim yg lebih Berat (konsistensi) pekat
2) sebagai bedak asas

CC Cream (Corrective Çomplexity Cream) adalah:
1) berfungsi untuk melindungi  UVA/UVB SPF15
2) mencerah tona kulit
3) membetulkan waja dgn litupan ringan
4) meminimumkan kemerahan
5) memelihara kulit Dari jerawat
6) meliputi cela pada wajah menutup linkaran hitam
7) menghidrat- melembap hingga 10jam
8) mengurangkan tanda penuaan
9) mempertahankan kulit daripada radikal bebas

Sudah tentu CC Cream adalah yang terbaik!!!

Testimoni pengunaan CC Cream sampai jatuh cinta❤❤ hehe...



Amat sesuai untuk mereka yang malas nak pakai bedak tapi amat memerlukan perlindungan matahari...Ini lah  produk bedak asas yang paling sesuai untuk kulit anda...

Jom pm saya Faulina, Mary Kay Independent Beauty Consultant..012-7593480



Tuesday, 13 October 2015

Eye bag?Mata lebam? Firming Eye Cream is the best!!

Salam...
Mungkin ramai diluar sana menghadapi masalah mata lebam (eye bag), lingkaran gelap disekeliling mata dan agak berkedut di bahagian bawah mata..
Apakah penyebabnya???

Ini adalah kerana kulit di bawah mata mempunya sedikit kelenjar sebum/ peluh, kurang kolagen dan elastin berbanding kulit di kawasan lain.
Apabila usia meningkat, pad lemak di bawah dermis mulai berkurang menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan menjadi gelap..

Kulit di sekeliling mata adalah paling nipis dan manja..

Apabila umur semakin meningkat, kulit semakin tua, ia kehilangan lembapan dan menjadi kering serta berliang di bahagian kawasan bawah mata.


Timewise Firming Eye Cream adalah formula khas dari Mary Kay yang dapat memberi perlindungan yang lebih kepada kulit yang halus di kawasan mata.

Kuasa gabungan peptida (Palmitoyl Tetrapeptide-3 dan Palmitoyl Oligopeptide) membantu mengekalkan kulit yang sihat dan mengandungi blok binaan protein iaitu kolagen

Ektrak daun Aloe yang menenangkan, melembap , membantu merapi dan melicinkan kulit bagi menghasilkan nada kulit yang sekata.

Bagi yang berminat untuk mencuba..Sila hubungi saya Faulina, Mary Kay Independent Beauty Consultant



Friday, 9 October 2015

JOM SERTAI KAMI SEBAGAI INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARY KAY

BAGAIMANA UNTUK MENJADI INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARY KAY?

Sekiranya anda ingin menjana pendapatan yang lebih dan bekongsi peluang kerjaya sebagai Independent Beauty Consultant MARY KAY
  • Membuat jualan produk MARY KAY secara sepenuh masa @ separuh masa atau
  • Menambah pendapatan keluarga.
Dengan modal permulaan sebanyak RM200.  Anda akan memperolehi Starter Kit yang sangat berbaloi yang berharga lebih RM600++.


Stater Kit Set Botanical Effect


Starter Kit Set Timewise




Saya bersedia untuk membantu anda, berkongsi kerjaya menjadi Independent  Beauty Consultant   MARY KAY mengikut impian Mary Kay Ash iaitu memberi peluang kepada wanita untuk mencapai kejayaan dan memperkayakan wanita di luar sana.

Saya amat berpegang kepada Golden Rules Mary Kay  untuk mencapai kejayaan iaitu:

1) God
2) Family
3) Career

Mary Kay amat mementingkan  nilai-nilai murni iaitu keutamaan  kepada tuhan/ agama, Kedua adalah keluarga dan ketiga adalah kerjaya.

Kepada yang beminat dan ingin mengetahui lebih lanjut.

Sila hubungi saya Faulina, Mary Kay Indepenedent Beauty Consultant melalui WhatsApp/msg:
012-7593480